Mario, fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a fost operat la inimă

23 iunie 2013 17:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mario, fiul de 11 ani al lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a fost operat pe cord deschis, după ce medicii italieni au descoperit că are probleme la inimă.

Alexandra Dinu a vorbit în presa italiană despre acest subiect.

"A fost o perioadă oribilă din viaţa mea. Nu am observat nimic până când, în timpul unui control medical amănunţit, pediatrul m-a sfătuit să-i fac lui Mario o electro-cardiogramă, singurul test medical în urma căruia se poate identifica o astfel de problemă a inimii. Aşa am aflat că Mario are acea malformaţie. Toţi părinţii trebuie să fie precauţi şi să meargă la control cu copiii lor", a spus fosta soţie a lui Adrian Mutu pentru publicaţia Gente.

Conform Alexandrei Dinu, Mario avea un defect septal, o problemă des întâlnită la copii, fiind rezolvată de obicei prin microchirurgie, însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, fiul fotbalistului român a fost supus unei operaţii pe cord deschis.

Alexandra nu a precizat când a avut loc intervenţia chirurgicală. Ea şi-a exprimat intenţia de a înfiinţa o fundaţie adresată copiilor care au probleme cardiace.

Fotbalistul român mai are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, cu actuala soţie, Consuelo Matos.

Mai multe