Marius Niculae, "câine" de Sărbători

22 decembrie 2014 21:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Niculae negociază întoarcerea la Dinamo, condiţia fiind să nu aibă statut de rezervă, cum i s-a propus în vară. În schimb, şefii au mână liberă să-i treacă ce salariu vor. Marius Niculae (33 de ani) e dorit în „Ştefan cel Mare”, acolo unde s-a format şi a câştigat trofee.

 Acum câteva luni a fost aproape de a semna, dar propunerea de a face tuşa l-a jignit. În prezent, conducătorii şi-au schimbat atitudinea şi mutarea s-ar putea realiza până de Sărbători. „Săgeată” a vrut să semneze cu roş-albii încă din august, leafa nu-l interesa, cerea o sumă modică, doar dorea să joace.

Oficialii dinamovişti i-au propus 3.500 de euro, a fost de acord, însă s-a enervat când a aflat adevărul: rezervă de lux! Acum se doreşte ca el să fie omul care să-i crească pe tineri în jurul lui. Banii au fost lăsaţi pe ultimul loc, el având oricum o avere impresionantă. Revenirea în activitate l-ar ajuta să uite de grijile din familie, el trecând în acestă perioadă printr-un divorţ. Dacă transferul se va realiza, ar urma ca după un timp, Niculae să fie „crescut” pentru un post administrativ, acolo unde va face echipă cu Dănciulescu. 

Mai multe