Marius Şumudică, din nou la Comisii pentru gesturi obscene

10 martie 2016 22:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Şumudică e abonat al Comisiei de Disciplină. Tehnicianul s-a războit din nou cu fanii din Ghencea, cărora le-a făcut semne golăneşti.

Derby-ul Steaua – Astra din Cupa Ligii a fost câştigat de “roş-albaştri” cu scorul de 1-0, dar antrenorul giurgiuvenilor a ieşit din nou în evidenţă. Ar fi trebuit să ofere un exemplu, mai ales că e cercetat pentru că a fost prins la pariuri, dar a făcut contrariul. S-a “duelat” de la distanţă cu suporterii Stelei, vechii săi duşmani, pe care i-a mai jignit şi-n trecut. Acum le-a arătat din nou degetul mijlociu, dus sugestiv la gură, le-a expus “involuntar” fundul sau s-a prefăcut că se scarpină la ureche, cu acelaşi deget ce reprezintă de fapt un semn obscen.

Întrebat despre ieşirea sa necontrolată, el a negat şi a părăsit conferinţa de presă, conştient că va fi chemat iar în faţa Comisiei de Disciplină. Deşi nu a recunoscut nimic, camerele tv şi fotoreporterii l-au surprins, iar observatorul a notat incidentul în raportul de joc. Nefiind la prima abatere, pe Şumudică îl aşteaptă o sancţiune şi o amendă record. Duminică ne aşteptăm la noi dueluri între antrenori şi suporterii Stelei, de data aceasta în campionat.

Mai multe