Marius Şumudică pleacă în Arabia Saudită

14 iunie 2018 14:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Şumudică şi-a găsit din nou angajament în ţări străine. El va antrena, pentru doi ani, formaţia Al Shabab, din Arabia Saudită.

În urmă cu o lună, Marius Şumudică susţinea sus şi tare că nu va accepta să antreneze decât în Turcia, ţară de care se îndrăgostise în perioada în care a antrenat pe Kayserispor. A fost în discuţii cu Trabzonspor, o echipă mai bine cotată decât fosta sa formaţie, dar negocierile au eşuat, aşa că românul s-a reorientat. A încercat ceva prin ţară, dar CFR Cluj l-a numit acum două zile în funcţie de Edward Iordănescu, astfel că şi această poartă i s-a închis. Conform declaraţiilor antrenorului român, clujenii au evitat să-l numească pe banca echipei din cauza prieteniei pe care ar avea-o cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Astfel, ieri el a aceptat să semneze cu formaţia Al Shabab, din Arabia Saudită. Ocupanta locului 10 în clasamentul ultimei ediţii de campionat, formaţia este una destul de cunoscută în această ţară, fiind câştigătoarea a şase titluri de campioană, trei Cupe, o Supercupă şi trei Cupe ale Prinţului.

În vârstă de 47 de ani, Marius Şumudică se va afla la cea d-a patra experienţă de antrenor peste hotare, după experienţele Kavala, Al-Shaab şi Kayserispor.

Mai multe