Marius Şumudică revine pe bancă în 2016!

17 decembrie 2015 23:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Şumudică a băgat spaima în cei de la Astra! Problemele sale medicale i-au îngrijorat serios pe şefii clubului şi pe jucători. El s-a dus de două ori la doctor şi a fost sfătuit să-şi ia concediu şi să stea departe de stres.

În cele din urmă, Marius Şumudică a acceptat ideea şi i-a anunţat pe fotbalişti că revine la antrenamente în ianuarie. Astra este pe primul loc în Liga 1, dar e măcinată de probleme interne.

Dincolo de restanţele financiare şi de dificultăţile cu plăţile către furnizori, liderii mai au o problemă. Cu antrenorul Şumudică. El nu e deloc în formă bună fizică, având necazuri la inimă. De altfel, la meciul contra lui Dinamo, din Cupă, antrenorul Astrei n-a rezistat până la final şi a plecat de pe teren, direct la spital.

A doua zi s-a dus din nou la un control, iar medicii au fost duri cu el: are nevoie de odihnă şi linişte, iar efortul, de orice natură, trebuie exclus. În aceste condiţii, şi speriat de avertismentul medicilor, care i-au spus că problema la inimă pe care o are este foarte serioasă, Şumudică a acceptat să facă un pas înapoi. ”Ne-a zis că îşi ia concediu până în ianuarie, apoi va vedea. El are probleme mai mari decât s-a speculat, dar nu vrea ca lumea să le afle”, a declarat pentru Click! un apropiat al antrenorului.

Mai multe