„Marry me”! Fotbal nu joacă, dar se însoară

28 decembrie 2018 12:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aflat într-un moment critic al carierei, fostul dinamovist Dorin Rotariu și-a cerut iubita de soție într-un cadru romantic.

Pe plan fotbalistic, Rotariu a avut o a doua jumătate de an de coșmar în Olanda, la AZ Alkmaar. Sărbătorile l-au prins însă împlinit în viața sentimentală, alături de partenera sa Floris, cei doi pregătindu-se acum de nuntă.

„Marry me” a fost mesajul romantic cu care Dorin Rotariu și-a impresionat iubita într-o luxoasă locație din Londra. Așadar, vacanța de Crăciun petrecută în Marea Britanie s-a încheiat cum nu se poate mai bine pentru Dorin și Floris, care vor forma în curând o familie.

Cererea în căsătorie pusă la cale de Rotariu a picat într-un moment în care internaționalul român nu-și găsește locul în fotbalul continental. Plecat în urmă cu doi ani de la Dinamo la echipa belgiană FC Bruges, mijlocașul de 23 de ani a fost împrumutat ulterior la Mouscron, tot în Belgia, și apoi la AZ Alkmaar. Ajuns în această vară la una dintre forțele campionatului Olandei, Dorin Rotariu avea astfel ocazia de a-și relansa cariera. Din păcate, a urmat o toamnă în care fostul dinamovist n-a prins nici un meci ca titular în prima ligă olandeză, acumulând doar 144 de minute pe teren din postura de rezervă. În aceste condiții, Rotariu a pierdut și contactul cu echipa națională a României, în ciuda faptului că în primăvară era unul dintre jucătorii de bază ai lui Cosmin Contra, remarcându-se cu golul marcat Suediei în amicalul (1-0) din martie.

Mai multe