Maxim, turist la Stuttgart

7 martie 2017 19:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Alexandru Maxim a fost unul dintre puţinii jucători păstraţi de VFB Stuttgart şi pentru liga secundă, el fiind considerat liderul în jurul căreia se va forma echipa pentru promovare. Treptat, mijlocaşul nostru a intrat în dizgraţia antrenorului Hannes Wolf, care l-a utilizat tot mai puţin. Dacă în 2016 românul şi-a mai adus totuşi aportul la rezultatele nemţilor, în noul an e catastrofă.

A prins doar 14 minute în finalul partidei cu Sandhausen, de pe 12 februarie, şi lucrurile nu arată deloc bine. Luni seara, în derby-ul pentru promovare, de la Eintracht Braunschweig, încheiat 1-1, Maxim n-a fost nici pe bancă. Această absenţă totală din anturajul primei echipe vine după alte două meciuri în care fostul jucător al lui Pandurii a fost lăsat pe dinafară, cu Kaiserslautern şi Heidenheim.

În aceste condiţii e destul de clar că Maxim, care între timp a pierdut şi naţionala, nu mai are nici un viitor la Stuttgart. Asta în cazul în care şvabii îl vor păstra pe bancă pe Wolf. Cum VFB e lider în Bundesliga 2 şi aproape promovată, e greu de crezut că se va schimba antrenorul, astfel încât bagajele trebuie să şi le facă jucătorul.

Mai multe