Meci de meci e circ la Steaua. Georgievski era să-şi rupă gâtul mimând un cangur împuşcat!

31 octombrie 2013 13:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua e cea mai expusă echipă din România şi pentru că şi-o face cu mâna ei. Fie că se face de râs înn Liga Campionilor, prin ieşirile celui mai bun manager, ale celui mai bun antrenor sau ale jucătorilor, în Ghencea circul e asigurat.

Aşa s-a întâmplat şi la jocul din Cupa României, jucat miercuri seara pe Ghencea, în faţa lui ACS Poli Timişoara şi câştigat cu 2-0 de campioana în exerciţiu. Balul a fost deschis în minutul 14 de fundaşul macedonean, Daniel Georgievski, care a înscris cu poarta goală după o respingere în faţă a portarului advers. Nu golul a fost însă partea interesantă, ci modul în care a ales stelistul să se bucure. Uitând de momentele penibile de la jocul cu Chelsea, când nu mai putea să-şi scoată picioarele din plasă după un autogol stupid, Georgievski s-a dat iar în stambă. A sărit ca un cangur, aluzie la ţara sa de adopţie, Australia, unde părinţii săi au emigrat şi unde el a fost născut, iar apoi s-a prăbuşit secerat cu faţa la pământ. Nu se ştie dacă a vrut să mimeze un marsupial mort sau altceva, cert însă că faza i-a ieşit, puţinii fani de pe stadion râzând la vederea acestei scene. „E un mod al meu special de a mă bucura după marcarea unui gol", a declarat fotbalistul încântat.

Mai multe imagini cu Georgevski în rol de cangur puteţi vedea AICI

Latovlevici a brevetat bucuriile nebuneFotbaliştii Stelei par într-o continuă competiţie de a arăta publicului bucurii care de care mai haioase. Iasmin Latovlevici este însă de departe campion la acest capitol. Fundaşul a imitat un lunetist, a dansat, a mimat un meci de box, a făcut pe cârmaciul într-o barcă, pe jucătorul de popice, şi-a pus ochelari virtuali la ochi şi a mimat sexul oral după nişte declaraţii ale lui Victor Piţurcă, fapt care-l putea elimina de la naţională. Toate au şi o parte bună. "Lato" a marcat suficiente goluri ca să poată arăta toate aceste nebunii.

Mai multe