Meciul şi golul pentru Keşeru

17 aprilie 2015 20:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Claudiu Keşeru e în continuare cel mai în formă atacant român, chiar dacă evoluează într-un campionat destul de slab pentru pretenţiile sale.

Ajuns în Qatar la mijlocul lunii februarie, Keşeru i-a convins rapid pe şeicii de la Al-Gharafa că au făcut o afacere bună atunci când au plătit Stelei aproximativ 2,5 milioane de euro. În numai două luni, perioadă în care a jucat nouă meciuri, Keşeru a punctat de nouă ori, randament de un gol pe meci cu care era obişnuit şi în tricoul Stelei.

Se pregăteşte de Cupă

Ultima reuşită a internaţionalului român a venit joi, în etapa care a încheiat sezonul în Qatar, când Al-Gharafa a cedat cu 1-2, în deplasare, cu Al-Wakrah. Într-un meci fără o miză deosebită, echipa sa terminând campionatul pe locul şapte, Keşeru a egalat la 1 imediat după pauză, în ciuda faptului că era afectat de o lovitură la cap suferită la începutul întâlnirii. „O minge şutată m-a lovit violent în minutul 3. Chiar dacă am văzut mii de stele verzi, am strâns din dinţi şi am continuat. Din păcate, acum mă resimt”, a spus Keşeru la final. Din cauza temperaturilor ridicate, campionatul din Qatar s-a încheiat deja, Claudiu Keşeru urmând să mai rămână la Al-Gharafa pentru o competiţie eliminatorie. „Urmează două săptămâni de pauză şi începe Cupa Emirului”, a precizat Keşeru. La 2 mai, formaţia românului va intra direct în faza sferturilor de finală, contra unui adversar din calificări.

Steaua a dat tot 9 goluri în 2015

După ce l-a pierdut pe Keşeru, Steaua a intrat într-o criză de eficacitate fără precedent în istoria recentă a clubului. Ca o coincidenţă deloc măgulitoare pentru campioana României, roş-albaştrii au dat în acest retur din Liga I numai nouă goluri, tot atâtea cât a reuşit Keşeru de unul singur la echipa sa din Qatar.

Mai multe