Medicii au găsit explicaţia pentru gafele lui Karius din finala Ligii Campionilor

5 iunie 2018 15:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gafele inexplicabile ale portarului german al lui Liverpool, Loris Karius, din finala Ligii Campionilor, se pare că au totuşi o explicaţie. Cel puţin aşa cred medicii de la spitalul din Boston.

Loris Karius a efectuat mai multe teste medicale la Massachusetts General Hospital din Boston, iar medicii au descoperit ceva anomalii. Concret, doctorii au concluzionat că jucătorul a suferit o comoţie cerebrală, după ce în minutul 49, la un duel cu Sergio Ramos, spaniolul l-a lovit cu cotul la tâmplă. Portarul s-a plâns la arbitru, însă acesta nu a luat nici o decizie. Apoi el a comis două greşeli la golurile marcate de Benzema şi Gareth Bale.

„În momentul evaluarăii noastre, principalele simptome reziduale sugerează că a existat o disfuncţie spaţială vizuală. Este posibil ca acest lucru să afecteze performanţa”, se arată într-un comunicat al spitalului din Boston. Acolo, Karius an fost consultat de medicul Ross Zafonte, specializat în tratarea jucătorilor din NFL victime ale comoţiilor cerebrale.

Loris Karius a fost eroul negativ al finalei Ligii Campionilor, câştigată cu 3-1 de Real Madrid în faţa celor de la Liverpool. Portarul echipei britanice a comis două greşeli prin care şi-a „îngropat” echipa. Mai întâi, în minutul 51, la scorul de 0-0, după ce a reţinut mingea a aruncat-o exact în direcţia în care se afla Benzema, la doar un metru de el, balonul scurgându-se apoi în poartă. În minutul 83, Gareth Bale a marcat printr-un şut de la 25 m, după ce Karius şi-a boxat mingea în plasă.

Mai multe