Meme este cel mai bine plătit «ziarist»

26 noiembrie 2011 18:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mihai Stoica conduce în clasamentul oamenilor de fotbal care au ajuns „pe sticlă”, fostul manager al Stelei ia 6.000 de euro lunar, mai mult ca Dinu, Miu şi Cristi Munteanu împreună.

Multe personaje din lumea fotbalului, chiar dacă au fost jucători, antrenori sau conducători, au acceptat propunerile bănoase venite din partea televiziunilor de specialitate.

Afacerea e avantajoasă, posturile respective având de câştigat faptul că oferă, în exclusivitate, părerile specialiştilor legate de analiza tactică a unui meci sau a greşelilor de arbitraj.

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei şi al Unirii Urziceni, e invitat permanent la Digi Sport, acolo unde analizează fotbalul internaţional.

Pentru prestaţia sa, Meme fiind un bun cunoscător al fenomenului, primeşte 6.000 de euro lunar şi stă cel mai bine financiar chiar dacă nu a fost printre primii cooptaţi „pe sticlă".

Fostul fotbalist Gabi Popescu a colaborat pe vremuri cu GSP TV şi primea 500 de euro pentru o prezenţă într-o emisiune, iar Gabi Balint, până să preia echipa naţională a Moldovei, era analist pentru Sport.ro.

Cei doi au renunţat dar pe „listă" au apărut nume ca: Viorel Moldovan, colaborator la Dolce Sport unde încasează 2.000 de euro lunar, fostul stelist Iulian Miu şi ex-dinamovistul Cristi Munteanu care primesc câte 1.500 de euro pentru prestaţiile la Dolce Sport, respectiv Sport.ro.

Aceeaşi sumă lua şi fostul rapidist Robert Niţă care realiza o emisiune la GSP TV.

Interesant este faptul că Mihai Stoica e plătit mai bine ca Gică Craioveanu, cel care în Spania colaborează cu televiziunea La Sexta şi postul de radio Onda Cero, iar în ţară Digi Sport apelează la serviciile sale.

În total, Craioveanu obţine în jur de 4.000 de euro.

Mai multe