Meme şi Reghecampf, căutaţi-vă de muncă!

27 februarie 2017 19:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a făcut egal şi la Mediaş, scor 1-1, şi va intra în play-off gâfâind. Patronul a tot sperat că echipa va prinde ritm şi va arăta tot mai bine, dar se întâmplă exact pe dos, iar Becali e disperat. A ieşit la atac şi nimeni n-a scăpat de bici. Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au ieşit cei mai şifonaţi.

Nici nu s-a încheiat bine partida din Ardeal, că Gigi Becali era deja foc şi pară la televizor. Latifundiarul n-a înţeles nimic din jocul băieţilor pe care îi plăteşte cu zeci de mii de euro pe lună şi a început să caute cauzele. Scuza că aceştia nu sunt proaspeţi din cauza antrenamentelor grele nu-l mai încălzeşte pe omul de afaceri şi cere urgent schimbarea atitudinii şi a politicii de pregătire. „Dacă o ţinem aşa, facem de râs fotbalul. Ce s-a întâmplat cu Gaz Metan a fost o batjocură. În play-off, Dinamo, Craiova, Astra, ne mănâncă. Meme mi-a zis că se face totul foarte bine, dar eu nu cred. E posibil să facă antrenamente prea tari, dar să se înţeleagă: eu nu fac echipă de halterofili. Să le dea greutăţi atunci şi să se ducă la judo. Eu fac fotbal, nu haltere şi judo”, a tunat Becali. Apoi, acesta a trecut la ameninţări şi dezvăluiri. Mai întâi a vorbit despre antrenorul Laurenţiu Reghecampf, de care nu e mulţumit, şi a insinuat că doar prietenia şi anumite clauze îl împiedică să-l demită, dar nu i-ar refuza o demisie. „Eu nu pot să-l demit acum. Cu el am plecat la un drum şi nu fac aşa ceva. Dacă e, după ce terminăm sezonul pot să-i spun, băi Reghe... Dar depinde de ce se întâmplă până atunci. Am ţinut prea mult la Reghe şi nu am vrut să-l supăr. Bă, dar aici e ceva în neregulă, care nu se poate admite la Steaua”, a spus acesta. Cireaşa de pe tort a fost însă desecretizarea unui episod din Liga Europa, când Mihai Stoica a băut şi s-a făcut de râs în deplasarea din Elveţia. „Am ştiut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Meme a băut în cameră şi nu a mai ajuns la meci. Reghe nu a fost implicat şi nici jucătorii. Ei erau în camere. Meme e prietenul meu, îi era teamă că îl dau afară, dar nu pot să-l dau afară, că a greşit o dată în viaţa lui. El vine şi după condamnarea aia, cum voi putea să fac asta? El mi-a zis că vrea să stea toată viaţa lângă mine. Ce să-i zic? Că nu mai poate să stea că a băut?”, a şocat Becali pe toată lumea. Culmea este însă că tocmai aceste asigurări ar trebui să-i îngrijoreze pe cei doi. În trecut, strategia lui Becali de a-i defăima pe angajaţii de care voia să scape până când le obţinea demisiile a dat tot timpul roade.

Stoica recunoaşte că a băut la Zürich

Pentru că nu-şi permite cu Becali atitudinea agresivă şi sfidătoare care îl caracterizează, Meme a dat-o în glume: ”N-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile şi cu serialele”.

Tamaş joacă cu sticlele de vin pe picioare

Gabriel Tamaş s-a mai cuminţit în ultima vreme, dar escapadele sale finalizate de multe ori rău sunt celebre. Pentru că nu mai poate schimba decât cu greu această imagine, fundaşul Stelei s-a hotărât că e mai bine să facă haz de necaz. Astfel, acesta şi-a inscripţionat obsesiile sale pe apărătorile cu care joacă în Liga 1. Pe plastic se vede o sticlă de vin, dar şi patru aşi. E drept, despre „hobby-ul” cu cărţile de joc nu ştiam. Sperăm însă că nu e tot atât de nociv ca şi alcoolul!

Mai multe