Meme Stoica a interzis ziarele la Steaua, dar se disculpă în ele. Vezi ce a declarat despre Gigi Becali în Gazeta Sporturilor de azi!

26 iulie 2013 10:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a şocat pe toată lumea la Skopje când, înainte de returul cu Vardar, a agresat nişte ziarişti la antrenamentul oficial al echipei.

În război cu mass-media, excepţie făcând trustul Digi, de unde şi câştigă bani din postura de colaborator, Meme a acceptat totuşi să vorbească în GSP despre greşelile făcute. Iată câteva din scuzele inventate, dar nu cerute de managerul Stelei.

"După mai bine de 8 ani am comis-o din nou. Trstul Pro a obţinut cu largul meu concurs un subiect de presă care face audienţă. Mi-a fost jenă, doar că cine a urmărit cazul în detaliu şi-a dat seama că am fost provocat. Nu sunt un tip conflictual, ci doar temperamental. Gigi Becali este supărat pe mine şi m-a certat din închisoare pentru ce am făcut. Mi-a zis de multe ori să nu mă mai las provocat. Sincer, la el m-am gândit prima dată după ce am realizat că am mai făcut o nefăcută. La el şi la mama", a declarat Stoica, inexplicabil de raţional având în vedere evenimentele suburbane care i-au conferit o altă imagine.

Mai multe