Meme Stoica, atac virulent la selecţioner: "Du-te acasă, glumă proastă!"

5 septembrie 2017 10:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ratarea calificării la Mondialul din 2018 a stârnit un val uriaş de critici la adresa selecţionerului Christoph Daum. Unul dintre cei mai virulenţi contestatari ai tehnicianului german a fost Mihai Stoica. Prin intermediul reţelelor de socializare, managerul de la FCSB l-a desfiinţat pe Daum.

"Hoban marchează 3 goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori ...Vii sau îți trimiți amărâții de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgeterul Bulgariei, Keșeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câștigi... Cum s-o zice "bun simț" în germană? Du-te acasă, glumă proastă! Și ia cu tine și inteligenții care te-au adus de nicăieri!", a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Ulterior, Meme Stoica a revenit cu o altă postare, la fel de acidă: "Zice că trebuie construită o națională nouă. Fals! Nu e echipă de club, e selecționată! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 de ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (și nu numai) peste picior".

Mai multe