Messi a făcut fericit un copil din Afganistan

14 decembrie 2016 20:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marţi seară, amicalul câştigat (5-3) de FC Barcelona în Qatar contra echipei saudite Al-Ahli a fost marcat de clipele emoţionante petrecute înaintea întâlnirii.

Astfel, la vestiare, dar şi la intrarea formaţiilor pe gazon, Leo Messi a fost însoţit de un băieţel de şase ani devenit celebru la începutul anului, atunci când s-a pozat în Afganistan cu un tricou al argentinianului făcut din pungi. Povestea lui Murtaza Ahmadi n-avea cum să nu impresioneze, iar o companie din Qatar i-a dus la îndeplinire visul. „Unde e casa lui Messi?” a fost întrebarea pusă de micuţ tatălui său în momentul în care a aterizat pe aeroportul din Doha.

Cum puştiul afgan nu mai fusese niciodată pe un stadion de fotbal, e lesne de imaginat ce-a fost în sufletul său atunci când s-a trezit la vestiare alături de marele Messi. Practic, micul Murtaza s-a „lipit” de starul Barcei, fiind convins cu greu să se despartă de fotbalist. Cei doi s-au îmbrăţişat îndelung în momentul întâlnirii şi au intrat de mână pe teren. Apoi, într-un echipament care îi venea cam larg, băieţelul a ţinut să facă inclusiv poza de grup alături de Messi şi de ceilalţi jucători ai Barcelonei, fotografie pe care o va ţine minte toată viaţa.

Mai multe