Messi l-a umilit pe Boateng! Căderea fundaşului, ironizată de fani pe net VIDEO

7 mai 2015 13:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În minutul 77 al jocului Barcelona – Bayern Munchen, 3-0, s-a petrecut o fază ciudată. Messi l-a driblat pe Boateng, iar campionul mondial s-a prăbuşit pe gazon. Momentul a devenit subiect de glume pe reţelele de socializare.

Până cu un sfert de oră înainte de finalul meciului Barcelona – Bayern Munchen, Jerome Boateng făcuse un meci aproape impecabil. Apoi, s-a petrecut o fază care îl va marca pe stoperul de 25 de ani pentru restul carierei. Boateng a fost depăşit de Messi, care, pur şi simplu, l-a culcat la pământ pe apărătorul de 1,92 de metri cu o schimbare rapidă de direcţie.

Chiar şi Basarab Panduru a avut un comentariu haios la Dolce Sport despre faza în care Messi l-a driblat pe Boateng. „Deci Boateng are marele noroc ca nu joacă la Dinamo. În momentul ăsta i se rezilia contractul. Ştiu eu când ai luat banii, unde i-ai luat, unde te-ai întâlnit şi erai afară clar. Deci n-ai cum să cazi în halul ăsta! Nici dacă-l împuşca în cap nu cadea aşa. Găsea altfel de cazătură, dar aşa ceva nu există. Am vazut, azi, la o emisiune de talente din Marea Britanie. Era un câine care hipnotiza oamenii. Exact aşa Messi l-a hipnotizat pe Boateng. N-ai cum să cazi niciodată aşa la nivelul ăsta“, a spus Panduru.

Mai multe