Mihai Costea, gelos cu toate iubitele! Fetele au avut interzis în club: «Nu-i plăcea să ies»

27 martie 2012 7:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Oana Popa, fosta iubită a lui Mihai Costea, a rămas uimită de acuzele care i s-au adus lui Nilă în ultima perioadă. Fotomodelul spune că în timpul relaţiei cu fotbalistul, acesta nu a avut niciodată excese de furie.

Blonda a avut o relaţie de câţiva ani cu Mihai Costea, însă, spune ea, niciodată nu s-a pus problema ca Mihai să fie violent.

«Eu si Mihai am locuit trei ani in aceeasi casa, deci il cunosc foarte bine. Este adevarat, este gelos, dar nu violent. M-a uimit cand am vazut ce apare la televizor. Nu bag mana in foc pentru nimeni, va pot spune doar ca pe mine nu m-a lovit niciodata, nici macar nu a incercat. Nici cand ne certam nu avea latura asta violenta. Gelozia lui se rezuma la a-mi spune ca nu-i place sa ies in club cu fetele, nu ii place sa merg la anumite prezentari de moda.», a declarat Oana, pentru BârfaZilei.ro

Acelaşi lucru l-a spus şi Cruduţa: «Ne despărţim ca să-i fie lui bine! Nu a dat niciodată în mine, nu a fost vorba de asta! E gelos, dar nu violent», a declarat Cruduţa în urmă cu câteva zile, la «Un Show Păcătos».

Mai citeşte:

Despărţirea de Cruduţa i-a provocat o criză de nervi lui Mihai Costea: «A sărit să-l bată pe Ilie Stan»

Daniela Crudu: «Sunt cu nervii la pământ!»

Asistentele lui Capatos, blestemate în amor!

Mai multe