Mihai Costea întoarce armele

26 septembrie 2015 19:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul Mihai Costea evoluează acum la Voluntari şi chiar dacă oficial îl încearcă un sentiment de regret că a părăsit trupa din Ghencea, în realitate el vrea să se răzbune pe cei care i-au făcut viaţa un calvar.

În urmă cu patru ani, Mihai Costea era vedetă a trupei lui Mititelu, Universitatea Craiova, iar patronul Stelei, Gigi Becali, l-a vrut cu orice preţ la echipa sa. A plătit 1.5 milioane de euro pentru el şi era convins că a adus „o maşină de goluri”. Dar, a fost exact opusul. Treptat, s-a transformat într-o rezervă de lux şi-n cele din urmă, în 2013, a fost exclus din lot, chiar dacă se afla încă sub contract.

A început să se pregătească singur, prin parcuri, şi totodată a pornit un proces cu steliştii pentru a-şi primi drepturile salariale. A câştigat recent litigiul şi are de încasat 200.000 de euro. Financiar s-a redresat, dar nu şi fotbalistic. A apelat la Flavius Stoican, fostul antrenor al celor de la Voluntari, pentru a-l lăsa să se antreneze alături de elevii săi şi în scurt timp a ajuns să dispute jocuri amicale. A fost practic revenirea în circuit fiindcă nu mai bifase o partidă de doi ani. Apoi, a marcat într-un test cu CS U Craiova, după ce nu mai cunoscuse gustul golului din 2012, şi apoi a semnat cu ilfovenii. Acum va da piept cu fosta sa echipă şi chiar dacă nu recunoaşte, planul său e de a-i învinge pe cei care l-au pus la pământ. „La Steaua nu am mai jucat pentru că nu am mai fost dorit. Mi-a fost greu să stau departe de fotbal”, a spus recent „Nilă”.

Mai multe