Mihai Pintilii revine la Pandurii până în vară

14 februarie 2015 23:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ceea ce la început părea doar un zvon dătător de speranţe pentru Pandurii, a devenit realitate. Fostul lor căpitan, Mihai Pintilii, va îmbrăca din nou tricoul echipei antrenate acum de Edi Iordănescu.

Aflat în imposibilitatea de a mai evolua la Al-Hilal, în Arabia Saudită, din cauza venirii grecului Samaras şi a limitării numărului de jucători străini impus de şefii federaţiei, Mihai Pintilii şi-a căutat în ultimele săptămâni o echipă unde să fie împrumutat. Iniţial, el ar fi vrut să revină la Steaua, dar din cauza perioadei scurte a transferului – până în iunie – el nu ar fi putut ajuta echipa în preliminariile Ligii Campionilor, fiind greu de crezut că bucureştenii mai pot pierde titlul.

Aşa că a ales cea de-a doua variantă, a revenirii la Pandurii, echipă la care a evoluat în perioada 2010 – 2012 şi de unde a plecat la Steaua, cu care a cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale.

În urmă cu două zile, Pintilii declara la Digisport de ce preferă să meargă la Pandurii în dauna Stelei. “Pandurii e echipa care mi-a dat cele mai multe, m-aş duce la Pandurii cu plăcere. Steaua? Nu. Campionatul e luat, ce rost avea să mă duc la Steaua doar trei luni? Steaua mă voia pentru Champions League, dar Al Hilal nu a vrut să mă împrumute pe o durată mai lungă”, spunea internaţionalul român.

Mai multe