Mihai Stoica: «Soţia şi fiica mea trăiesc din pensiile părinţilor mei»

23 mai 2014 19:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ziua de ieri a fost una dificilă pentru fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Acesta şi-a susţinut în faţa  instanţei motivele pentru care crede că ar trebui să fie eliberat, aducând în discuţie elemente halucinante.

Mihai Stoica a spus că e disperat ca urmare a condamnării din dosarul transferurilor, precizând că soţia şi fiica lui trăiesc din pensiile părinţilor săi!

Ştiu că justiţia nu are o latură socială, umană, dar condamnarea mea condamnă familia, care trăia aproape în exclusivate din veniturile mele - substanţiale, dar justificate. Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei de 80 şi 77 de ani", a mai spus Stoica, din boxa condamnaţilor, la judecarea contestaţia în anulare a pedepsei din acest dosar. În sala de judecată a fost prezentă şi fiica lui Stoica, aceasta sărindu-i în braţe, plângând, la finalul procesului.

Iniţial, jandarmii au încercat să o oprească, însă completul de judecători i-au permis să intre în contact cu tatăl său. Condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, fostul manager al Stelei ar putea afla în 30 mai dacă va fi pus în libertate.

Mai multe