Mihai Stoichiță, după meciul naționalei U21: ”Puteam să câștigăm, dar să și pierdem”

25 martie 2021 10:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, cu un ochi râdea și cu unul plângea după egalul, 1-1, înregistrat de naționala U21 a României contra Țărilor de Jos, în primul meci din grupa A de la Campionatul European.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat miercuri seară, după meciul România – Ţările de Jos, scor 1-1, de la Euro U21, că tricolorii ar fi putut să se impună, având în vedere prestaţia lor din repriza a doua, dar exista şi posibilitatea să piardă, ţinând cont de prima parte a jocului.

“Mă aşteptam la mai mult, puteam să câştigăm. Dar puteam să şi pierdem. Prima repriză le-a aparţinut lor, iar a doua nouă. Una peste alta, echitabil rezultatul. Important este că am fost la nivelul lor. E bun egalul pentru că ne dă şansa să jucăm în continuare pentru calificare. Este obligatorie victoria în al doilea meci. În prima repriză a fost o teamă poate normală pentru această competiţie. Multor jucători le-a lipsit experienţa. La pauză, şi-au dat seama şi Adi a intervenit şi le-a explicat ce să facă şi dintr-o dată superioritatea olandezilor a dispărut. A fost o eliberare de complexe. Cred că am jucat eficient, păcat că fără să finalizăm. Ei nu au avut nicio ocazie de gol în a doua repriză. Este un rezxultat pozitiv împotriva Olandei, un rezultat care pune presiune pe Olanda şi Germania. Cred că a fost o bună propagandă pentru fotbal din partea României în faţa unei echipe bine cotată”, a spus Stoichiţă la Digi Sport, informează news.ro.

Mai multe