Mihai Teja, contestat

6 februarie 2015 22:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

„Câinii” s-au întărit în toate compartimentele, dar rezultatele întârzie să apară, bilanţul jocurilor din cantonamentele din Turcia şi Spania fiind dezastruos: cinci înfrângeri şi o singură victorie chinuită în faţa ultimei clasate din liga a doua germană.

Mihai Teja a preluat-o pe Dinamo la mijlocul lunii decembrie şi are ca obiectiv o clasare cât mai sus în Liga I. Competiţia se va relua peste două săptămâni şi până acum roş-albii au arătat lipsuri mari, mai ales în apărare. „Suntem prieteni şi vecini, nu vreau ca Teja să se supere pe mine, dar Dinamo e o pălărie prea mare pentru el”, a tunat Ionel Ganea, fost atacant şi antrenor secund în „Ştefan cel Mare”.

Iar rezultatele arată că declaraţia „Ganezului” e valabilă. În Turcia, Bursaspor s-a impus în faţa roş-albilor cu 3-1, Guangzhou la fel, iar „tineretul” Danemarcei i-a zdrobit cu 7-1. O singură consolare palidă, 1-0, cu Erzgebirge Aue, formaţie ce va ajunge în liga a treia germană. Reveniţi acasă, elevii lui Teja şi-au învins „satelitul” cu 6-2, însă în al doilea stagiu, în Spania, când au întâlnit adversari serioşi s-au transformat iar în victime. Ruşii de la Dinamo Moscova i-au bătut cu 1-0 şi ultima umilinţă la fost administrată de Legia Varşovia, 2-4.

Sâmbătă seară, roş-albii vor juca împotriva suedezilor de la Elfsborg, echipă ce i-a eliminat în 2007 din tururile preliminare ale fostei Cupe UEFA. După această întâlnire, urmează luni ultimul test, cu Atletico Paranaense, şi apoi românii vor veni acasă.

Mai multe