Milanov nu vine, Bokila în stand-by

4 ianuarie 2013 17:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"M-am înţeles cu Adrian Porumboiu, iar lui Milanov i-am făcut o ofertă apropiată de ceea ce avea la Vaslui. Şi, dacă ne duce în Liga Campionilor o să aibă şi mai mulţi bani. I-am făcut şi un avantaj: poate să plece oricând, dar să restituie banii pe care i-a încasat. Oricum, are 28 de ani, şi pe mine mă interesează să joace şase luni, un an, maxim doi. A renunţat Porumboiu la o parte din bani, ca să-i dau jucătorului. Îi dau 50.000 de euro plus TVA şi îi dau restul lui Milanov. De aia am şi acceptat, că altfel compromisuri nu mai fac", a anunţat triumfător ieri după-amiază Gigi Becali. Deşi, părţile se înţeleseseră şi lipsea doar semnătura fotbalistului, spre seară, Milanov a refuzat.

El vrea să-şi încheie conturile la vară cu FC Vaslui şi din vară, când e liber de contract, s-ar putea întoarce în ţara natală, el evoulând înainte de a ajunge în Liga I timp de şase ani la Levski Sofia. În prezent, pe partea dreaptă a apărării a fost reprofilat mijlocaşul Alex Chipciu. Dacă transferul lui Milanov a picat, în schimb atacantul Petrolului, Jeremy Bokila, împrumutat de belgienii de la Zulte Waregem, e în atenţia Stelei.

"I-am spus lui Meme să se intereseze de Bokila. Am auzit că oamenii de la Petrolul nu vor să-i activeze clauza de transfer de 350.000 de euro, dar mie nu mi se pare mult. Îmi place ca jucător, are rasă şi poate creşte în valoare", a spus Becali despre jucătorul dorit şi de Mircea Rednic la Standard Liege. În plus, finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat că a renunţat să-l transfere pe Denis Alibec de la Viitorul Constanţa pentru a nu-l supăra pe naşul său, Gică Hagi.

Conducătorul din Ghencea este sigur că elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor avea un parcurs lung în cupele europene, chiar dacă vor întâlni în "16-zecimi" puternica echipă olaneză Ajax. "Echipa e atât de puternică, încât ne batem cu oricine din Europa. Şi cu alea mari, chiar dacă avem şanse mai mici, dar ne luptăm. Echipa e închegată. Nu mai scârţâie nicăieri, e solidă", a spus Becali.

Mai multe