Minora agăţată de fotbalistul Adam Johnson: „Mi-a pus mâna în chiloţi”

15 februarie 2016 16:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adam Johnson (28 de ani), fost fotbalist la Manchester City şi Sunderland, a fost acuzat de un tribunal din Bradford pentru abuzarea sexuală a unei fetiţe de 15 ani, proces în uma căruia riscă să ajungă după gratii.

Presa din Anglia a dezvăluit detalii picante despre întâlnirea amoroasă dintre Johnson şi tânăra elevă. Fană înfocată a echipei Sunderland la care evolua Johnson, aceasta i-a cerut jucătorului un tricou cu autograf, iar de-aici lucrurile au scăpat de sub control. Ulterior, Adam Johnson a continuat să-i trimită mesaje fetei pentru a obţine de la ea un “sărut de mulţumire”.

Anchetată de poliţişti, minora a recunoscut că a făcut o “greşeală” atunci când a acceptat întâlnirea cu Adam Johnson în Range Rover-ul fotbalistului.

“Mi-a desfăcut nasturele de la pantaloni. I-a luat puţin timp să facă asta. Apoi mi-a dat pantalonii jos şi mi-a pus mâna în chiloţi. I-am dat sărutul de mulţumire şi mai mult de atât”, le-a explicat fata de 15 ani anchetatorilor.

Adam Johnsosn are peste 250 de meciuri în Premier League şi a jucat la toate categoriile de vârstă ale naţionalei Angliei, inclusiv la cea mare, pentru care a bifat 12 selecţii.

Mai multe