Minune! Timişoara, prima victorie în Liga I

23 august 2016 21:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul timişorenilor, Ionuţ Popa, a jucat cu sabia deasupra capului, urmând a fi demis dacă pierdea meciul cu oltenii. El a povestit cum a reuşit să schimbe faţa unei echipe care până acum a fost zdrobită.

După cinci etape, „violeţii” au câştigat şi ei pentru prima dată în acest sezon, rezultatele fiind: Timişoara - Botoşani (restanţă din etapa 1), 0-5, Dinamo - Timişoara, 2-1, Timişoara - Pandurii, 1-3, Astra - Timişoara, 3-1. Au recuperat trei puncte din handicapul de 14 avut la startul Ligii I, pedeapsă dictată de comisii ca urmare a datoriilor uriaşe către jucători. Eroul s-a numit Bărbuţ, cel care a marcat în prelungirile jocului, după o cursă de 70 de metri.

„După dezastrul cu Botoşani, am lucrat altfel. Le-am dat băieţilor o zi liberă, că până acum doar de Sărbători făceam asta, dar am vrut să iasă din acel climat şi mi-a ieşit pasenţa”, a spus Popa.

Antrenorul a detaliat: „Am schimbat sistemul de joc, modul de organizare în apărare, am trimis la echipa secundă câţiva jucători şi acum îi felicit pe băieţi pentru ce au demonstrat pe teren”. „Popică” a evitat să comenteze arbitrajul, contestat de cei de la CS U Craiova, dar şi-a lăudat adversarii. „Au trei sau chiar patru jucători pe care i-aş vrea. Oricare dintre ei, inclusiv vreo doi care erau pe bancă. Acum ei nu s-au gândit să piardă, cum nici noi nu ne-am imaginat că o să câştigăm”, a mai spus acesta.

Mai multe