Minut de reculegere în Liga I pentru Corneliu Andrei Stroe

3 aprilie 2014 12:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Toate partidele programate în această etapă  vor fi precedate de minute de reculegere în memoria preşedintelui de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, care a decedat în noapte de marţi spre miercuri la vârsta de 70 de ani.

"Toate partidele programate în etapa a 26-a vor fi precedate de minute de reculegere, în memoria celui care a fost Corneliu Andrei Stroe, preşedinte de onoare al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, decedat în noaptea de marţi, 2 aprilie", se arată pe site-ul LPF.

De asemenea, la meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, din Liga a II-a, jucătorii de la CS Universitatea Craiova vor purta banderole negre.

Preşedintele de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, a decedat în noapte de marţi spre miercuri, la vârsta de 70 de ani.

Corneliu Andrei Stroe a fost unul dintre artizanii Craiovei Maxima. El a ajuns la Universitatea Craiova în anul 1966. Timp de patru ani a ocupat funcţia de secretar al clubului. Apoi, între 1970-1983 a fost vicepreşedinte al clubului, iar în sezonul 1983-1984 preşedinte al Universităţii Craiova.

În 2013, Corneliu Andrei Stroe, a fost numit preşedinte de onoare al CS Universitatea Craiova.

Mai multe