Mircea Lucescu: ”Am avut jucători pe care i-am cunoscut acum două zile”

9 noiembrie 2017 23:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat după meciul amical cu România, pierdut cu 2-0, că partida nu a fost un test important, intenţia sa fiind să reconstruiască echipa.

"Am văzut o atmosferă extraordinară. La un meci de pregătire, suporterii s-au prezentat foarte bine și au împins echipa la joc, la un angajament total. A avut o parte din merite pentru ritmul la care a jucat echipa României. La primul gol nu știu dacă a fost greșeala lui Selcuk sau a arbitrului. În repriza a doua am jucat mult mai bine, dar am luat din nou gol. Puteam să marcăm, dar nu am reușit. Consider că rezultatul e just", a declarat Mircea Lucescu.

"Scopul meu a fost să văd niște jucători noi, care au debutat azi: pe Attila Turan sau pe Kenan, pe care l-am văzut aici, ieri. Lipsa jucătorilor turci se vede. România a avut 30 de jucători pe listă, noi am avut 21 și am luat tot ce s-a putut lua în momentul de față. România a fost superioară și a profitat că are un grup care a jucat împreună pe toată durata preliminariilor. La noi au fost doar câțiva. Sunt mulțumit de joc, am văzut niște băieți pe care nu i-am văzut și nu îi văd nici în cmpionat jucând, fie că e vorba de cel al Turciei, al Spaniei sau al Germaniei. Relațiile de joc nu puteau să existe. Greșelile au apărut din cauza nesincronizării, nu din cauza deficiențelor tehnice", a mai spus el.

Mai multe