Mircea Lucescu, dat afară! De 18 ani nu i s-a mai întâmplat asta

29 mai 2017 11:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Clubul rus Zenit Sankt Petersburg a anunţat duminică seară, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu tehnicianul român Mircea Lucescu, în ciuda faptului că acesta mai avea un an de contract, până în 2018.

"Consiliul director al lui Zenit Sankt Petersburg a luat decizia de a rupe anticipat contractul cu Mircea Lucescu", a fost mesajul ruşilor, care au ţinut să-i mulţumească lui Lucescu pentru eforturile depuse în sezonul care s-a încheiat.

Din păcate, rezultatele lui Zenit au fost dezamăgitoare (doar locul 3 în campionat şi cu eliminări premature în Cupa Rusiei şi Liga Europa), astfel că Mircea Lucescu a fost pus într-o postură inedită pentru el, aceea de a fi concediat înainte de termen.

Practic, ultima oară când antrenorul român de 71 de ani a cunoscut o asemenea umilinţă s-a întâmplat în urmă cu aproape două decenii, în 1999, atunci când a fost dat afară de italienii de la Internazionale Milano.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe