Mircea Lucescu vorbește pentru prima dată despre accident: «Vatmanul parcă a vrut să dea peste mine!»

9 ianuarie 2012 8:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu a vorbit pentru prima dată de la accidentul care l-a băgat în spital şi l-a adus pe masa de operaţie. Antrenorul lui Şahtior susţine că vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar că a părut că a vrut să dea peste maşina lui.

Interviul a fost acordat de Mircea Lucescu, pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, cu puţin timp înainte de a intra în operaţie şi arată că starea sa de spirit era una bună."Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Avea timp suficient. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!", i-a spus Lucescu lui Ovidiu Ioaniţoaia, Directorul Gazetei.

Mircea Lucescu a fost supus, duminică, unei intervenţii chirurgicale, pentru a îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mare de lichid acumulată sub dren. Operaţia a durat două ore și a decurs bine. Antrenorul a fost operat după plecarea lui Rinat Ahmetov de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care a venit duminică să îl viziteze.

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală

Citește și: Operaţia lui Mircea Lucescu a fost «un succes», au anunţat medicii

Mai multe