Mircea Rednic, dat afară de Gică Hagi cu o oră înainte de ziua lui

9 aprilie 2021 9:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înfrângerea suferită acasă, cu ultima clasată, Poli Iași, i-a fost ”fatală” antrenorului Mircea Rednic, care a fost demis de patronul echipei Viitorul, Gică Hagi. Demiterea a venit chiar cu o oră înainte de ziua de naștere a tehnicianului. El nu e la prima pățanie de acest gen.

FC Viitorul a anunţat, joi seară, că a pus capăt colaborării cu tehnicianul Mircea Rednic.

“Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanţa a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulţumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, este anunţul de pe site-ul oficial al grupării constănţene, care și așa a suportat o lungă serie de rezultate nefavorabile până să se despartă de un tehnician aflat în criză acută de inspirație de aproape zece ani.

Anunțul demiterii a venit cu doar o oră înainte ca Mircea Rednic să împlinească vârsta de 59 de ani. Culmea e că el este învățat cu acest gen de demiteri de ziua lui, pentru că i s-a mai întâmplat de două ori în carieră.

Prima dată s-a petrecut acest lucru în 2001, când era antrenor la Rapid. El a fost demis atunci la 9 aprilie de George Copos, nu înainte ca patronul să-i ofere în cantonamentul de la baza Pro Rapid un imens buchet de flori pentru împlinirea vârstei de 39 de ani.

Apoi, tot într-o zi de 9 aprilie, dar în 2014, când împlinea 52 de ani, Rednic a fost dat afară de la Gent.

Mai multe