Mircea Rednic (Dinamo): ”Când iei fotbalul la mişto, plăteşti!”

1 noiembrie 2018 23:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenor la FC Dinamo, Mircea Rednic a bifat al treilea meci fără victorie în noul său mandat la gruparea bucureșteană. Tehnicianul și-a criticat jucătorii după eliminarea suferită în ”optimile” Cupei României de către divizionara a treia, AFK Csikszereda.

Cunoscut pentru tonul său ironic, Rednic a declarat după partida decisă la loviturile de departajare: "Până nu mori, tot înveţi. E ruşinos ce s-a întâmplat azi! Când iei fotbalul la mişto, plăteşti! Îmi cer scuze faţă de suporterii care au venit şi care au fost alături de noi. Nu poţi să-ţi baţi joc de echipă, să ţi se dea o altă şansă şi să nu dai gol din două penalty-uri. În primul rând trebuie să-i felicit pe adversari. Cu jucători tineri şi necunoscuţi, dar cu ambiţie şi cu dorinţă de a câştiga ne-au dat o lecţie. Mi-e ruşine de felul în care s-au comportat jucătorii. Ei încă nu au înţeles mesajul primit din partea mea şi a conducerii. Şi-au bătut joc de toată lumea şi vor plăti. Ştim ce trebuie să facem, pentru că altfel nu va fi bine pentru Dinamo", a declarat Rednic la Digi Sport.

Antrenorul dinamovist a apreciat doar evoluția portarului Vlad Muţiu, care a apărat patru lovituri de la 11 metri: "Îl felicit! A fost un test pentru el. Trebuia să-l văd. Cred că trebuia să-l pun pe el să bată, pentru că sunt sigur că era mult mai serios şi dădea şi gol", a spus Rednic.

Cum rezultatul meciului AFK Csikszereda - FC Dinamo a fost egal atât după 90 de minute (2-2), cât și după prelungiri (3-3), s-au executat lovituri de departajare, la care formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus cu 6-5. La ultima lovitură, dinamovistul Delorge a ratat. După câteva secunde, considerând că portarul ciucanilor s-a mișcat, arbitrul a decis repetarea loviturii, însă jucătorul bucureștenilor a ratat din nou...

Mai multe