Mircea Sandu către Dragomir şi "trupa" de la LPF: "Sunteţi sclavii televiziunilor!"

5 august 2013 13:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

"Cei de la Ligă au greşit cînd nu au vrut 17 echipe, ci au militat pentru 18. Lucrarea celor de la LPF s-a bazat pe o singură idee, o anexă care susţinea că trebuie să fie 18 echipe. Înţeleg că fotbalul fără bani nu se poate, dar nici să ajungi sclavul televiziunilor. Liga nu a făcut nici o propunere pentru Liga 1 pentru că este an electoral. Nu vreau să spun mai multe. Chiar Vali Alexandru mi-a spus: «Domnule, e an electoral, nu se poate aşa». M-am întîlnit şi întîmplător cu Dumitru Dragomir, mi-a spus că nu poate cu 17 echipe, că trebuie să dea meciuri. Bine, dă meciuri", a explicat preşedintele FRF.

Apoi, a detaliat: "M-am întâlnit cu dumnealui la mare, în urmă cu o lună și am tot vorbit pe marginea acestui caz Rapid-Chiajna. Eu mi-am expus punctul de vedere, domnul Dragomir la fel, eu n-am insistat şi nici n-aveam cum. Apoi, la masă a fost prezent şi Valentin Alexandru, care mi-a spus: “Trebuie să fim atenţi, este an electoral’. Aşa că n-am mai zis nimic.

La ultima noastră întâlnire m-a intrebat cât mai avem până la alegeri și ce fac eu. I-am răspuns că nu mai candidez, iar el a replicat că se gândeşte şi el. Şi ca să vă dovedesc că nu-l evit, spun şi eu că poate voi candida şi eu la şefia LPF. În acest caz, s-ar putea el să se teamă de mine“.

"Vă rog să nu mă mai tot asociați-comparați cu Dumitru Dragomir. Suntem două persoane distincte, care lucrează în societăți separate, nu ştiu de ce tot aduceţi numele dumnealui în discuţie"

Mircea Sandu, preşedinte FRF

Mai multe