Mircea Sandu despre ziarişti: «Mă critică doar pentru că nu le-am dat şpăgi!»

13 martie 2012 7:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a explicat de ce crede el că ziariştii nu îl au la inimă. "Naşul" este de părere că presa îi contestă pentru că a refuzat să dea şpăgi.

Mircea Sandu a suferit o cădere nervoasă la şedinţa cu şefii AJF-urilor, pe care a deschis-o cu acest subiect, scrie Gazeta Sporturilor.

"Domnilor, vreau să vă spun de ce sunt acuzat, contestat şi arătat cu degetul de presă. De fapt, de o anumită parte a presei. Mă critică doar pentru că nu le-am dat şpăgi, de-asta, ca să ştiţi şi voi şi să nu luaţi nimic în considerare din ce auziţi şi din ce susţin cei din presă. Pe lângă faptul că nu le-am dat şpăgi, nici nu vorbesc cu ei în emisiuni TV de peste 3 luni şi atunci ei sunt nemulţumiţi", a spus Mircea Sandu.

"Voi chiar nu vedeţi că toată campania împotriva mea e regizată? Păi, unul dintre ei are în spate o familie care nu prea are drag de mine şi atunci e normal să-mi facă mie rău, dar nu-i luaţi în seamă, domnilor! Repet, dacă aş da presei spăgi, atunci aş fi bun şi nimeni nu s-ar mai lua de mine", a mai spus Sandu în timp ce toţi cei prezenţi la şedinţă.

Mai multe