Misteriosul caz al lui Ovidiu Herea: nu e liber de contract, dar într-o săptămână a fost prezentat la două echipe diferite

10 iulie 2013 7:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mijlocaşul de 28 de ani al Rapidului a plecat din România, crezând că poate semna cu oricine, în condiţiile în care giuleştenii au ajuns în eşalonul secund. Între timp, după o succesiune incredibilă a evenimentelor, Herea e într-o încurcătură din care nimeni nu înţelege nimic.

Concret, în momentul în care a plecat în Elveţia, pentru a negocia cu FC Sion, Ovidiu Herea era liber de contract. A dobândit acest statut potrivit unei clauze din contractul său care prevede că fotbalistul poate semna cu orice club, dacă Rapid ajunge în „B". Între timp însă, Rapid nu mai e în „B" şi, sâmbătă, va juca un baraj pentru menţinere în Liga I cu Concordia Chiajna. Revenind la Herea, într-o ştire postată pe site-ul oficial al clubului FC Sion, el a fost prezentat ca fiind noul jucător al elveţienilor, după cum se poate vedea aici. Anunţul mutării a fost făcut la data de 2 iulie.

Numai că, în această seară, surpriză: Potrivit site-ului stiridesport.ro, Herea a fost prezentat şi de saudiţii de la Al-Ittfiaq ca fiind noul lor jucător. Arabii susţin că Herea va ajunge, miercuri, la Dammam pentru a semna actele de transfer!

În aceste condiţii, rămâne de văzut unde va juca un fotbalist prezentat la două echipe diferite, care nici măcar nu e liber de contract!

Mai multe