«Mitică ţipa întruna la mine!»

22 februarie 2012 17:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Prima persoană e directorul de imagine al LPF, Sorin Satmari, care e şi naşul de cununie al lui Dragomir. Pentru "Corleone", acest lucru n-a contat prea mult, mai ales că relaţia dintre cei doi se stricase.

"Am fost foarte dezamăgit de cum s-a comportat Mitică faţă de mine în ultimul timp, iar eu m-am săturat de ţipetele lui. Oricum mi-am băgat acum o lună dosarul de pensionare, pentru că nu mai suportam, dar el n-a mai avut răbdare şi mi-a dat luni, printr-un funcţionar, decizia de pensionare. Măcar dacă mi-ar fi dat-o el. Aş fi putut să-l ajut să evite cele 10 greşeli de ortografie şi de punctuaţie făcute", spune Satmari.

În aceeaşi situaţie se afă şi ofiţerul de presă al LPF, Adrian Ionescu, căruia Dragomir i-a desfiinţat postul. Ionescu vrea să-l dea în judecată pe "Corleone" pentru că acesta l-a obligat să facă efort fizic, deşi medicii i-au interzis asta din cauza unor operaţii la picioare.

„Le-am cerut tuturor să iasă să dea zăpada şi chiar şi eu, care am probleme cu spatele, am dat la lopată. Numai el n-a vrut, iar când am intrat în birou lui, am văzut că se juca păcănele pe calculator", a declarat Dragomir.

Mai multe