«MM l-a distrus pe Gardoş!»

8 mai 2012 17:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul care l-a lansat pe Florin Gardoş în fotbalul mare, Liţă Dumitru (62 de ani), a dezvăluit că fundaşul îşi doreşte neapărat să părăsească echipa din Ghencea.

"În urmă cu câteva zile am stat de vorbă cu Florin şi mi-a zis: «Nea Liţă, când eram copil, iubeam Steaua. Acum am ajuns acolo, dar m-am săturat de această glorie, pentru că n-am perspective. Unul sau altul îmi pun beţe în roate». E păcat să nu joace Gardoş, pentru că s-a întors pentru a treia oară un anumit conducător, care în precedentele mandate s-a remarcat doar pentru că a bătut un suporter", a tunat Liţă Dumitru.

"După mine, Gardoş şi cu Chiricheş vor forma cuplul de fundaşi centrali ai echipei naţionale, în viitor. Cred că MM are o problemă cu faptul că Liţă Dumitru l-a propus pe Gardoş la Steaua. Stoica i-a adus pe Elton şi pe Tatu, care au împreună 1,90 metri şi au costat trei milioane de euro", a mai spus Liţă.

Florin Gardoş a bifat doar cinci partide pentru Steaua în acest sezon, în condiţiile în care în stagiunea 2010-2011 a jucat de 23 de ori în campionat.

Mai multe