Moartea lui Gary Speed a devenit subiect de carte

18 septembrie 2018 16:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Soția fostului selecționer galez Gary Speed relatează într-o carte cum l-a găsit pe acesta, acum 7 ani, spânzurat în garajul casei.

Produsă în urmă cu 7 ani, dispariția fulgerătoare a lui Gary Speed (42 de ani) a șocat o lume întreagă. Iar misterul morții fostului internațional galez n-a fost încă dezlegat. În cartea "Gary Speed: Unspoken - The Family's Untold Story", Louise Speed o vorbit despre momentul în care și-a descoperit soțul: "Am fost cea care l-a găsit, cea care a trebuit să-l dea jos, să taie frânghia. Din păcate, Ed (n.r. - unul dintre copii) a văzut ceea ce a făcut tatăl său".

Văduva a mărturisit că îi e greu să îl ierte pe Gary. "Ceea ce a făcut a fost grotesc. Toată lumea întreabă de ce a făcut-o, iar eu nu am răspunsuri”. Anunțul decesului lui Gary Speed a fost făcut în 27 noiembrie 2011 de către Federația Galeză de Fotbal. La sfârșitul lui ianuarie 2012, ancheta n-a putut preciza dacă moartea selecționerului a fost voluntară sau accidentală. N-a fost găsit vreun mesaj scris în care acesta să-și explice gestul. 

Mai multe