Momcilovic, veriga slabă la FCSB. Gafă decisivă în primul amical din Spania

16 ianuarie 2020 14:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FSCB a pierdut primul amical din Spania, 0-1 cu Basel, din cauza fundaşului revenit cu ghinion în lotul roş-albaştrilor.

Pus pe lista neagră de patronul Gigi Becali, Marko Momcilovic (32 de ani) spera la un nou început în tricoul echipei antrenate de Bogdan Vintilă. Din păcate, sârbul şi-a dovedit limitele în meciul de azi cu Basel.

Afectat de o accidentare serioasă, Momcilovic nu mai evoluase într-o partidă oficială pentru FCSB din august 2018, de la o confruntare cu Hajduk Split. La capătul unei recuperări îndelungate, fundaşul stânga a fost luat de antrenorul Vintilă în lotul deplasat pentru cantonamentul din Spania, în ciuda faptului că patronul Becali l-a declarat transferabil.

Pentru că mai are contract până în vară, Momcilovic şi-ar fi dorit o relansare a carierei în această primăvară, dar şansele de a mai juca la FCSB s-au spulberat azi. Băgat pe teren în repriza a doua a amicalului cu elveţienii de la FC Basel, Momcilovic a fost eroul negativ al roş-albaştrilor. În minutul 84, la capătul unui meci fără strălucire, sârbul a fost depăşit cu uşurinţă de Edon Zhegrova, care a rămas singur cu portarul Vlad şi a marcat golul victoriei (1-0) obţinute de FC Basel. În aceste condiţii, e greu de crezut că antrenorul Vintilă va mai insista cu Momcilovic, cu atât mai mult cu cât titularul postului, Panţîru, e bătut în cuie.

Mai multe