Montini le-a dat emoții dinamoviștilor

2 martie 2019 21:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Câștigat de Dinamo cu scorul de 2-1, meciul cu Concordia Chiajna, din ultima etapă a sezonului regulat, a avut parte de un moment dramatic la începutul lui. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru italianul Mattia Montini.

Cel mai în formă atacant al dinamoviștilor, Montini s-a accidentat la cap la un duel aerian cu un adversar, în minutul 26 al meciului și, deoarece acuza amețeli, a fost imediat înlocuit. A fost nevoie să fie transportat cu ambulanța la spital, deoarece, așa cum a declarat la finalul partidei antrenorul ”câinilor”, Mircea Rednic, nu mai vedea cu un ochi. "E la spital, am înţeles că are o uşoară comoţie. A ieşit şi ne-a spus că nu vede cu un ochi, nu ştiu ce s-a întâmplat, a fost destul de puternic duelul”, a declarat Rednic, la DigiSport.

Ieri, starea italianului era mult mai bună. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, la ProX, că totul este sub control și că va putea reveni la antrenamente săptămâna viitoare. ”Totul e sub control în momentul de faţă. Nu putea continua, trebuia neapărat să fie supus investigaţiilor medicale. El şi-ar fi dorit să continue, dar nu puteam să ne asumăm un astfel de risc. Într-un fel e foarte bine că îşi dorea să lupte, dar nu cu orice preţ”, a spus David.

Dinamo a încheiat sezonul regulat cu o victorie acasă, 2-1, cu Concordia Chiajna. Golurile au fost marcate de Papazoglou (min. 39) și Sorescu (min. 66), pentru gazde, respectiv Ropotan (min. 69), pentru oaspeți.

Mai multe