«Moş» Cernat l-a umilit pe Hagi

27 aprilie 2015 19:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Oţelul s-a trezit să câştige puncte pe final de campionat, când e cu un picior şi jumătate în Liga a II-a, datorită unui fotbalist pe care multă lume l-a considerat expirat.

Florin Cernat a ajuns la 35 de ani noua senzaţie a campionatului intern. Mijlocaşul a revenit în fotbalul nostru după 14 ani de plimbări prin Ucraina, Croaţia şi Turcia, aparent ca să-şi încheie acasă cariera. Nu şi din punctul lui de vedere. Jucătorul şi-a redescoperit pofta de performanţă şi cu Viitorul a marcat două goluri superbe, tăind pofta de cupe europene a „Regelui”.

Florin Cernat nu mai înscrisese în prima divizie românească din septembrie 2000, când, în tricoul lui Dinamo, marca un gol în deplasarea de la Bacău. Forma sa a atras din nou atenţia cluburilor din Bucureşti, Rapid şi Dinamo stând cu oferta pregătită, iar Gigi Becali văzându-l tot mai mult ca înlocuitor ideal pentru Sânmărtean.

„Cine nu vrea să joace în Champions League? Cred că e visul tuturor jucătorilor, dar o să vedem în vară. Eu zic că mai pot juca la nivel înalt, încă mă mai duc picioarele”, a declarat optimist Cernat, dând indicii clare cu privire la viiitoarea destinaţie.

Mai multe