Moţi i-a luat la mişto pe stelişti: "Îi bat şi în faţa blocului!"

1 februarie 2016 10:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cosmin Moţi, "coşmarul" Stelei din dubla cu Ludogoreţ din august 2014, i-a executat din nou pe roş-albaştrii. Fostul dinamovist a marcat un gol în meciul amical câştigat ieri de Ludogoreţ (3-0) contra echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf.

"Îmi doresc mereu să bat Steaua și dacă joc în fața blocului, dacă jucăm la o poartă, sau în curtea școlii. Steaua e clar mai bună decât cea din turul campionatului", a declarat Cosmin Moți la finalul întâlnirii. Fundaşul grupării din Razgrad şi-a amintit astfel de meciurile din urmă cu un an şi jumătate, atunci când a eliminat Steaua din Liga Campionilor după ce a apărat două penaltyuri de departajare.

"E normal să fie tensiuni, sunt meciuri de pregătire și se simte oboseala. Noi am avut clinciuri în toate meciurile de până acum și cred că au avut și ei, asta e viața. Doar nu era să ne batem pe teren, acum", a xpus Moţi despre numeroasele conflicte apărute între jucători de-a lungul celor 90 de minute.

Steaua mai are de disputat două partide de verificare în stagiul din Turcia, cu Djurgardens (4 februarie) şi cu Trencin (6 februarie).

Mai multe