Moți îi avertizează pe steliști:” Calificarea se joacă!”

20 august 2014 12:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Ludogoreţ Razgrad, Cosmin Moţi, a declarat după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că formaţia campioană a României a făcut un pas înainte, dar a precizat că accederea în faza grupelor Ligii Campionilor nu este jucată.

"E dureros când pierzi, mai ales pe final, dar mai avem un meci. Steaua a făcut un pas înainte, dar calificarea nu este jucată. Mă aşteptam să fiu fluierat de spectatori, dar nu am fost afectat de acest lucru. A fost un meci mai slăbuţ făcut de noi pe faza de atac, dar mai avem 90 de minute şi nu trebuie să disperăm. Va fi alt meci la Sofia", a spus Moţi la Digi Sport.

Fundaşul român a afirmat că Steaua a jucat puţin mai bine decât Ludogoreţ. "Ştiam că Steaua e puternică. Am pierdut , dar mai avem un meci pentru a întoarce soarta calificării. Acum Steaua are o şansă în plus. Au jucat puţin mai bine decât noi astăzi şi asta s-a văzut. În retur nu o să fie un avantaj pentru noi că va lipsi Chipciu. Va fi la fel, dar noi suntem convinşi că vom practica alt joc faţă de cel de azi", a precizat Moţi.

Cosmin Moţi a comentat şi declaraţia făcută de Alexandru Chipciu la Dolce Sport, care a spus că Moţi nu merită respect, deoarece "loveşte mult când nu se uită arbitrul": "Nu am nevoie de respectul lui Chipciu, să-şi vadă de jocul lui, de treaba lui şi să respecte pe cine vrea".

Steaua a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, la care fundaşul Cosmin Moţi a fost integralist, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu, în minutul 88.

Partida retur se va disputa la 27 august, la Sofia.

Mai multe