Moţi şi-a pus cenuşă în cap!

29 septembrie 2016 20:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Campioana Bulgariei a trecut pe lângă un rezultat mare cu Paris Saint-Germain, iar principalul vinovat pare să fie Cosmin Moţi, care a tras neinspirat de la punctul cu var.

S-a întors roata pentru Moţi, cel care în 2014 scotea Steaua din Liga Campionilor intrând în rolul de portar la loviturile de departajare şi parând două execuţii ale roş-albaştrilor. Astăzi, internaţionalul român cunoaşte reversul medaliei, fiind arătat cu degetul la sud de Dunăre pentru eşecul (1-3) suferit de Ludogoreţ contra francezilor de la PSG. În meciul de miercuri seară de la Sofia, Moţi a avut ocazia să facă 2-2 în minutul 60, însă fostul dinamovist a ratat un penalty, şutul său fiind parat cu uşurinţă de portarul Areola.

După alte câteva minute, Moţi l-a scăpat din marcaj pe Cavani, care a făcut 3-1, încheind conturile. „Eu am pierdut cele trei puncte. Dacă înscriam din penalty, altfel ar fi curs jocul. Din păcate, mi-am pierdut concentrarea şi am ratat. Nu mai contează în ce parte am vrut să trag. Le cer scuze colegilor şi tuturor celor prezenţi la stadion”, a spus Moţi, încercând să uite cât mai repede această partidă de coşmar. „Nu dorm niciodată după meciuri, cu atât mai puţin acum”, a completat fundaşul. Dacă Moţi a fost titular şi integralist, Claudiu Keşeru n-a prins pe teren decât câteva minute contra celor de la PSG, pe final de întâlnire, când soarta punctelor puse în joc era pecetluită.

Mai multe