Mourinho "s-a chelit" ca să câştige

29 ianuarie 2017 20:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jose Mourinho a apărut în faţa jurnaliştilor cu o altă freză. Englezii au descoperit că atunci când e aproape ras în cap, echipa portughezului învinge, altfel adună eşecuri. În plus, pentru el e şi un motiv să râdă de rivalul Guardiola, căruia i-a căzut părul.

Prima dată când celebrul tehnician s-a tuns atât de scurt a fost la începutul sezonului 2006 – 2007. A anunţat că astfel a vrut să arate că Chelsea e gata de luptă, iar gestul a fost unul de succes: „albaştrii” au câştigat nouă meciuri din 11 în campionat. Dar părul a început să-i crească, nu l-a mai scurtat şi londonezii aveau să piardă titlul. A plecat, însă în 2013 s-a întors la trupa lui Abramovici. A apelat din nou la superstiţie. 

„M-am tuns singur. I-am cerut maşinăria lui Torres şi m-am pus în faţa oglinzii. Îmi stă bine şi a fost şi ieftin. În câteva luni o să am păr din nou, dar unii dintre voi nu o să aibă”, a spus Mourinho atunci, iar următoarele opt partide din zece au fost victorioase. 

Acum, la Manchester United s-a tuns la fel şi speră să se schimbe situaţia, „diavolii” fiind abia pe locul şase în clasament. O parte a presei engleze bănuieşte că e vorba şi de un mesaj pentru Guardiola, vechiul său rival din campionatul spaniol, în prezent pe banca celor de la City. „Când te bucuri de ceea ce faci, nu-ţi pierzi părul, iar Guardiola e chel. Lui nu-i place fotbalul”, anunţa Mourinho în 2014.

Mai multe