Mourinho s-a molipsit de la Chivu

2 martie 2015 21:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Timp de doi ani (2008-2010), Jose Mourinho şi Cristi Chivu au lucrat împreună la Milano. După felul în care s-a bucurat duminică, tehnicianul lusitan pare a se fi inspirat de la fostul căpitan al naţionalei României.

Aproape 1.000 de zile a aşteptat Mourinho câştigarea unui nou trofeu, al 21-lea din cariera sa. Revenit pe banca lui Chelsea, „The Special One” şi-a adjudecat la finalul săptămânii trecute Cupa Ligii Angliei, după un ultim act cu echipa lui Vlad Chiricheş, Tottenham (2-0).

La finalul meciului de pe „Wembley”, Mourinho a făcut spectacol, în stilul caracteristic. Portughezul s-a aflat mereu în centrul atenţiei, mai ales atunci când nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

De asemenea, după ce echipa sa a primit cupa rezervată câştigătoarei, „Mou” s-a dat în stambă, bucurându-se ca un copilaş. Antrenorul de 52 de ani s-a tăvălit prin iarbă cu limba scoasă şi cu piciorul stâng ridicat, imagine care a şocat întreaga asistenţă. Gestul lui Mourinho n-a fost însă original, „brevetul” fiind deţinut de românul Cristi Chivu. În 2010, fostul fundaş al lui Inter s-a schimonosit într-un mod identic după ce milanezii au cucerit Supercupa Italiei. Mourinho nu mai era atunci pe banca Interului (tocmai plecase la Real Madrid), dar relaţia sa de prietenie cu Chivu a dăinuit în timp. Cine se aseamănă se adună!

Mai multe