Mourinho sare iar la gâtul arbitrilor

24 august 2012 14:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După eşecul, 2-3 pe Camp Nou, din prima manşă a Supercupei Spaniei, antrenorul lui Real Madrid a spus că a fost ofsaid la golul marcat de Pedro, în minutul 56. Reluările par să-i dea dreptate tehnicianului portughez. „Nu mi-a plăcut primul gol al Barcelonei, pentru că a fost o eroare a arbitrului de tuşă. Nu vreau să critic pe nimeni de la prima partidă. Ştiu eu ce vorbesc", a spus Mourinho la conferinţa de presă.

Replica din partea lui Tito Vilanova nu s-a lăsat prea mult aşteptată, acesta hotărând să minimalizeze declaraţiile portughezului. „Nu mă surprinde deloc faptul că Mourinho a vorbit deja despre arbitraj. Din punctul meu de vedere, a fost corect. Am făcut o partidă foarte bună şi suntem favoriţi", a afirmat şi antrenorul catalanilor.

Returul din Supercupa Spaniei va avea loc miercuri, de la ora 23.30, în direct pe Digi Sport 2. Messi a marcat o dată în jocul de miercuri şi, cu un total de 14 goluri, l-a egalat pe Cesar în topul celor mai buni marcatori ai Barcelonei într-un „El Clasico".

Argentinianul va încerca să-l depăşească pe legendarul Alfredo di Stefano, care conduce în topul marcatorilor cu 18 reuşite împotriva catalanilor. Mai mult, Messi a devenit singurul fotbalist care a marcat în patru jocuri consecutive din Supercupă, şi, cu un total de nouă goluri, este golgheterul acestei competiţii.

Mai multe