Mulţescu l-a atacat pe Lucescu jr.

22 septembrie 2014 21:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Respectul nu ne dădea şi aşa afară din casă în Liga I, dar mai nou a luat fiinţă o nouă regulă: jignirile între antrenori. Marius Şumudică şi Ionuţ Chirilă au căzut în derizoriu la acest capitol, dar nimeni nu se aştepta ca Gigi Mulţescu să-i imite.

Experimentatul antrenor al Petrolului are un meci mai vechi cu Mircea Lucescu, iar după partida cu Steaua i-a căzut victimă colaterală fiul acestuia, Răzvan. Mulţescu a încercat, tipic românesc, să se scuze pentru înfrângerea cu 3-2 prin aruncarea pisicii în curtea predecesorului său. “Am avut o atitudine pozitivă, am dominat perioade lungi. Am încercat să pregătesc cât mai bine o partitură ofensivă, care este cea mai grea. Ne-am ridicat la nivelul adversarei. N-am putut să aliniez echipa perfectă din cauza timpului scurt. Jucătorii mei au carenţe fizice”, a declarat Mulţescu, deşi problemele lui Tamuz şi compania au părut de orice fel, doar fizice nu.

"Doar când ataci te simţi fotbalist!"

Apoi, fostul dinamovist a mai încercat o lovitură sub centura lui Lucescu junior, de această dată cu trimitere la stilul acestuia de joc. “Jucătorii mei s-au simţit abia în această seară fotbalişti. Când ataci te simţi fotbalist, nu când stai în apărare. Am avut informaţii greşite despre unii jucători, am făcut trei schimbări şi doar Satli a adus ceva bun în jocul echipei, ceilalţi doi, Astafei şi Gallegos, nu”, a declarat Mulţescu. 

Mai multe