Mutu prefaţează meciul cu Danemarca: "Jucăm să nu pierdem"

24 martie 2017 11:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Adrian Mutu a analizat meciul pe care tricolorii îl vor disputa duminică, la Cluj-Napoca, împotriva Danemarcei, în preliminariile CM 2018.

Astfel, "Briliantul" crede că selecţionerul Daum se teme de un eşec, drept pentru care ia în calcul folosirea a cinci fundaşi în echipa de start, doi laterali şi trei stoperi.

"Dacă vom juca cu trei fundaşi centrali, vom juca în primul rând pentru a nu pierde. Coborând şi fundaşii laterali, vom fi cinci în apărare. Nu ştiu dacă e cel mai indicat, eu aş vrea să văd la echipa naţională o echipă care atacă", a precizat Mutu.

"Eu cred că avem un adversar puternic, aşa cum Danemarca a fost pentru noi întotdeauna. O Înfrângere ar fi capitală pentru noi în ceea ce înseamnă această cursă de calificare", a mai spus Mutu la DolceSport.

În vârstă de 38 de ani, Adi Mutu a jucat în dubla de coşmar cu Danemarca din preliminariile Euro 2004, reuşind atunci să marcheze de două ori contra nordicilor, o dată pe nisipul de pe fostul Stadion Naţional (2-5), iar apoi în ultimul meci din grupă, la Copenhaga, în remiza (2-2) care ne-a eliminat din competiţie.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției! 

Mai multe