Mutu s-a îmbătat, nu a plătit nota şi a fugit din restaurant!

15 ianuarie 2016 17:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adi Mutu a revenit în ţară şi aseară a fost într-un local de fiţe cu mai mulţi prieteni. Acolo, beat fiind, a făcut scandal, a refuzat să plătească nota de 3.000 de lei şi a fugit de la faţa locului.

După o vacanţă romantică în Cuba, unde s-a căsătorit cu iubita sa Sandra, atacantul a sărbătorit evenimentul alături de mai mulţi prieteni, pe care i-a invitat în restaurantul Zexe Zahanaua Gastronomica din Bucureşti.

Aici a băut mai multe sticle de vin, s-a îmbătat şi a început să facă scandal. În cele din urmă a plecat fără să mai plătească consumaţia, una de 3.000 de lei.

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează,  BGS! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", au spus martorii, conform gsp.ro.

Oficialii restaurantului au comentat şi ei: "Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

"Am avut o intervenţie la locaţia respectivă, dar nu mai era nimeni în momentul în care echipajul a ajuns acolo", au spus cei de la firma de pază, care au ajuns la câteva minute distanţă faţă de "dispariţia" lui Mutu, mai scrie Gazeta Sporturilor.

Mai multe