Mutu se ia de naşul Hagi: "E prea supărăcios. Vrea să câştige mereu"

11 mai 2018 13:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a avut o relaţie foarte apropiată cu Gheorghe Hagi, care l-a cununat la prima sa căsătorie, dar în timp relaţiile s-au răcit.

Chiar dacă cei doi nu s-au atacat vreodată dur, contre tot mai dese au apărut. Ultima, ieri, când „Briliantul” l-a luat puţin în bombeuri pe „Rege”. ”Dezamăgit o fi, nu știu. Normal că nu iese mereu cum vrea el și e normal pentru că nu depinde numai de el, plus că este și mai supărăcios câteodată. Asta vine din dorința lui foarte mare de a reuși”, a declarat antrenorul Voluntariului.

Reacţia lui Mutu vine după ce Gheorghe Hagi a spus din nou că intenţionează să părăsească definitiv România deoarece nimeni nu ajută fotbalul să se dezvolte.  "În acest moment suntem în lumea a treia a fotbalului. Este inadmisibil. Nu există un proiect național pentru revitalizarea sportului, darămite a fotbalului. Totul este la întâmplare. Eu am demonstrat că dacă se vrea, se poate. Cu multă muncă. Este adevărat. Cu marele risc de a mă repeta, multă, multă muncă și mentalitate de învingător. Asta se formează. Din păcate, nu mai sunt modele. Trebuie formate", a fost ultima ieşire a lui Hagi.

Mai multe